Fritidsklubbenes Dag // Lørdag 30 april – 12:00 Arneageren

Lørdag 30. april kl. 12:00-15:00 settes Arneageren fullstendig i kok. Fritidsklubbene i Stavanger og et knippe andre ungdomstilbud markerer nemlig Fritidsklubbenes Dag i sammen med brask og bram.

På scenen får du se og oppleve band, dansere, rappere og soloartister stilfullt sydd sammen av unge konferansierer.

Det settes opp en ungdomskafé/klubblandsby som vil være en lun info og chilll-zone. Kanskje vil det bli litt å bite i også.

Fritidsklubbenes Dag markeres over hele landet og har som formål å sette fokus på ungdomsklubbene, ungdommene og de tilbudene som finnes i alle byens kriker og kroker.

At det foregår mye kreativt inne på fritidsklubbene er det ingen tvil om.

Dette er en dag for å markere, ikke bare klubbenes forebyggende effekt, men alt det fantastiske som foregår på den kulturarenaen fritidsklubbene er. Fritidsklubbene er unike på den måten at de plukker opp det kulturelle ungdomsuttrykket og trendene før mange andre.

Vi feirer Fritidsklubbenes Dag 30 april
Vi feirer Fritidsklubbenes Dag 30 april

 

Dette er et arrangement hvor ungdommen kan vise seg frem!

Fritidsklubbens dag er en positiv feiring, vi bringer noen av aktivitetene fra fritidsklubber og ungdomshus ut i gata for å vise hvor mye bra som foregår på klubbene. Vi skal sette ungdomskulturen på kartet og lage lyd – fordi vi vil bli hørt!

Vi flytter fellesskapet, kreativiteten, skapergleden og ungdomsmiljøet ut fra klubbene til sentrum for en dag, for å vise litt hva som rører seg, og markere et fortsatt behov for fritidsklubber og tilbud til ungdom i byen.


Fritidsklubbenes Dag Stavanger arrangeres av Stavanger kommune, avd. Fritid i Bydelene, Rockcomp Stavanger, og Metropolis, i samarbeid med Frifond. Mer informasjon om arrangementet: post@rockcomp.net eller telefon 91692395 (Trond Ivan Nilsen).