By:Larm 2017 // Følg Rockcomp i fart

Trond Ivan Nilsen og  Michael Vince deltar på årets By:Larm i Oslo og har satt opp en microblogg som poster bilder og kommentarer fra seminar, foredrag, paneldebatter, konserter og alt annet som måtte dukke opp.

Oppdateringene/postene finner du til høyre på nettsiden (PC), ved å scrolle nedover, eller  ved å gå direkte til Tumblr >>> (mobil). Vi bruker også taggene  #bylarm og særlig #bylarmsvg i fall noen ønsker å følge oss på insta, twittter og fb.

Bylarm er Norges største bransjemesse og treffsted for musikk og all den virksomheten som er tilknyttet.

Paneldebatt 2014, om nye utfordringer, maktbalansen og forbilder / Foto: Rockcomp

Siden oppstarten har Bylarm sakte men sikkert også vokst seg til å regnes som Nordens viktigste bransjetreff og feirer i år sitt 20 års jubileum.

Seigmens Alex Møklebust og fotograf Bjørn Opsahl snakker om bildene, boken og ny plate (2015) – Popsenter Oslo. Foto: Rockcomp

Vi er glade for muligheten til å møte kolleger fra andre kommuner og land, bli oppdaterte på gamle og nye tema, høre om de nyeste løsningene, og utfordringene.

Vi skal selvfølgelig også la oss inspirere og oppleve de nyeste artistene, glane på musikkutstyr og se hva som er det hotteste i produksjon og uttrykk.

Vi anbefaler Dagbladets innlegg fra  i fjor for de som ønsker å lese mer om arrangementet >>>

Bylarm sine hjemmesider >>>

(Forsidebildet er fra Sløtface (Stav) sin konsert i P3-teltet på Youngstorget i 2015. Foto: Rockcomp)